Haberler (25)

Anadolu Üniversitesi İle Yürütülen Mevsimlik Tarım İşçisi Çocukların Eğitimi İçin ''GÖÇ OKULU''Projesinin açılışı yapıldı ve Mevsimlik Tarım İşçilerin ve Aileri içinde İftar Programı düzenlendi.
Programa
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU
Alpu Kaymakamımız Sn.Mehmet Zahid DOĞU,Başkanımız Sn.Rafet Demirtaş,Valimiz Sn.Güngör Azim TUNA,Eskişehir Milletvekillerimiz Sn.Harun KARACAN,Sn.Prof Dr. Emine Nur GÜNAY, Eskişehir İl Başkanı Sn.M.Dündar ÜNLÜ ve İl Yönetimi Şanlıurfa Milletvekillerimiz Sn.Mahmut KAÇAR,Sn.Ali CEVHER,ve Sn.Mehmet AKYÜREK,İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Necmi ÖZEN,Anadolu Üniversite Rektörü Sn.Prof Dr.Naci GÜNDOĞDU,İlçe Jandarma Komutanı Sn.Ali ARSLAN,İlçe Emniyet Amiri Sn.Tümay YORULMAZ,Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu İnsani Yardım Danışman Koordinatörü Sn.Handan KAYGUSUZ ,İlçe Belediye Başkanlarımızş Daire Amirleri,Mahalle Muhtarlarımız katıldılar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman SOYLU,Eskişehir Valisi Sayın Güngör Azim TUNA ve Eskişehir Milletvekili Sayın Harun KARACAN,Eskişehir İl Başkanı Sayın M.Dündar ÜNLÜ Başkanımızı Makamında Ziyaret Etti.Başkanımız Sayın Bakanımıza Lületaşından Satranç takımı ve Savat işlemesinden asa hediye etti.

Cuma, 13 May 2016 08:59

MECLİSTEYİZ

Yazan

Sayın vekilimiz Prof DR Emine Nur GÜNAY'ın desteğiyle Belediye Meclis Üyeleri,Ak parti İlçe Yönetimi Kurulu Üyeleri ,ilçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri,İlçe Gençlik kolları Yönetim kurulu Üyeleri,Mahalle Muhtarlarımız,Ak Gönüllü dostlarımız ile TBMM Ak Parti Grup Toplantısında bir araya geldik.Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU ile fotoğraf aldık.Vekilimiz Emine Hanımla ilçemizin sorunlarının çözülmesi için görüştük.Desteği ve misafirperverliğinden dolayi vekilimiz Sayın Prof DR.Emine Nur GÜNAY'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Başkanımız Rafet Demirtaş ve Murat SANLAR Milletvekilimiz Prof DR.Sayın Emine Nur GÜNAY'ı makamında ziyaret etti.‏

Eskişehir Milletvekilimiz Sayın Harun KARACAN ve Eskişehir Ak Parti İl Başkanı Sayın M.Dündar ÜNLÜ başkanımızı makamında ziyaret etti.

Perşembe, 15 Ekim 2015 10:12

Miniklerin Yeni Sınıf Heyecanı

Yazan

Alpu Kaymakamlığı ve Alpu Belediye Başkanlığı işbirliğiyi ile iki yeni anasınıfı eğitime başladı.
Alpu İlçe Eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda,Alpu Belediye Başkanlığının desteğiyle oluşturulan anasınıfları,çocuklarımızın geleceği için ilk adım olacak.
Alpu Kaymakamı M.Zahid DOĞU ziyaret ettiği öğrencilerle tanıştı,onlarla şarkı söyledi.
Bu çalışmayla okul öncesi eğitime erişim imkanlarını arttırdıklarını belirtti.
Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş,tüm verilen emeklerin çocuklarımız için olduğunu belirtti.Belediye olarak sadece sınıfların temel donatımını değil aynı zamanda bu sınıflarda eğitim görecek çocukların 1 yıllık kırtasiye ihtiyaçlarını alıp okullara teslim ettiklerini söyledi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ PROF.DR.NABİ AVCININ İLÇEMİZE ZİYARETİ‏

Sayfa 1 / 2