Anadolu Üniversitesi İle Yürütülen Mevsimlik Tarım İşçisi Çocukların Eğitimi İçin ''GÖÇ OKULU''Projesinin açılışı yapıldı ve Mevsimlik Tarım İşçilerin ve Aileri içinde İftar Programı düzenlendi.
Programa
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU
Alpu Kaymakamımız Sn.Mehmet Zahid DOĞU,Başkanımız Sn.Rafet Demirtaş,Valimiz Sn.Güngör Azim TUNA,Eskişehir Milletvekillerimiz Sn.Harun KARACAN,Sn.Prof Dr. Emine Nur GÜNAY, Eskişehir İl Başkanı Sn.M.Dündar ÜNLÜ ve İl Yönetimi Şanlıurfa Milletvekillerimiz Sn.Mahmut KAÇAR,Sn.Ali CEVHER,ve Sn.Mehmet AKYÜREK,İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Necmi ÖZEN,Anadolu Üniversite Rektörü Sn.Prof Dr.Naci GÜNDOĞDU,İlçe Jandarma Komutanı Sn.Ali ARSLAN,İlçe Emniyet Amiri Sn.Tümay YORULMAZ,Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu İnsani Yardım Danışman Koordinatörü Sn.Handan KAYGUSUZ ,İlçe Belediye Başkanlarımızş Daire Amirleri,Mahalle Muhtarlarımız katıldılar.

Harita'da Alpu

facebooksayfası